Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Στολές: Ναυτικά καπέλα, καράβια και φάροι

        Καλό μήνα παιδιά μου!  Πριν λίγες μέρες μία συνάδελφος ζήτησε τη βοήθειά μου για τις στολές της καλοκαιρινής τους γιορτής. Μια, λοιπόν, και το θέμα αφορά αρκετούς είπα να σας δείξω πως θα τα έφτιαχνα όλα αυτά εγώ αν χρειαζόταν.
Ξεκινάμε με ναυτικό καπέλο, βάρκες και καραβάκια. Για τη στολή του ναύτη, εγώ θα ζητούσα ένα απλό άσπρο t-shirt, μπλέ σκούρο ή άσπρο σορτσάκι και ένα μπλέ μαντίλι δεμένο τριγωνικά στο λαιμό με τον κόμπο μπροστά. 
Αν πάλι θέλετε να φτιάξετε κοστούμι φάρου δείτε το παρακάτω βίντεο.
Καλό Πάσχα σε όλους;) Keep walking xxx

8 σχόλια:

  1. Πανεμορφές οι ιδέες σου Μυρτώ και άψογα υλοποιημένες. Μπράβο. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ κοπέλα μου. Καλό Πάσχα εύχομαι και σε σένα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μυρτώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ' ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! Είδα την ανάρτησή σου και κατάλαβα ότι δεν με ξέχασες. Η ατυχία όμως δε μ' αφήνει να χαρώ: δεν μπορώ ν' ανοίξω και να δω τα βιντεάκια σου. Προσπάθησα, αλλά μάλλον είμαι άχρηστη σε τέτοια... Πάντως σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες!!! Η δασκάλα που εκπέμπει S.O.S. -ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Νίκη θα με τρελλάνεις! γιατί δεν μπορείς να τα δεις ρε συ; Μπορείς να δεις άλλα όμως όχι αυτά; Αν δεν μπορείς να δεις κανένα και έχεις Firefox δοκίμασε:
      Στο Μενού---> Εργαλεία (Tools)--->Εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων(Clear private data). Στο παραθυράκι που ανοίγει τσεκάρεις λανθάνουσα μνήμη + cookies και τα καθαρίζεις. Κάνεις επανεκκίνηση και μάλλον θα είναι ok. Άν όχι ίσως να πρέπει να κατεβάσεις τον τελευταίο Flash Player (update).
      (http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=JZEFT)Πριν πατήσεις download ξετικάρησε το κουτάκι από πάνω που σου λέει οτι θα εγκαταστήσει το McAfee.
      Καλή επιτυχία στη γιορτή σου, είτε δεις τα βιντεάκια είτε όχι;)

      Διαγραφή
  4. Έχεις ένα βραβειάκι προς παραλαβή καλή μου Μυρτώ. Για το έργο σου το παιδαγωγικό, την άριστη συναδελφική σου στάση, την εξαίρετη επικοινωνιάκη σου ικανότητα, τα λόγια είναι περιττά. Για μένα προσωπικά αποτελείς...πρότυπο. Να είσαι πάντα καλά. Φιλικά. Τάνια.
    http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχα λόγια από αξιόλογα, δημιουργικά άτομα. Ευχαριστώ πολύ Τάνια;)

      Διαγραφή
  5. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ευβοιοτόπουλό μου. Να χαίρεσαι το μωράκι σου και καλή δυναμική συνέχεια στη δουλειά σου. Σε φιλώ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή