Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ανοιξιάτικα κεκάκια

          Εάν θέλετε να φτιάξετε πανεύκολα-μισή ώρα για παρασκευή και ψήσιμο- ανοιξιάτικα κεκάκια σαν τα δικά μας δείτε την παρακάτω συνταγή.
divider1 - Copy

P3120342 P3120347
P3120343 P3120345
P3120348
Εγώ είχα φτιάξει ζαχαρόπαστα από τα Χριστούγεννα την οποία φύλαξα στην κατάψυξη και χρησιμοποίησα για να στολίσουμε τα κεκάκια μας. Έτσι, τα κάναμε σαν ανοιξιάτικα γλαστράκια (το χαρτάκι το βγάλαμε απέξω) μέσα από τα οποία ξεφυτρώνει το φυτό;).
Τα τσακίσαμε! Αν δεν θέλετε να φτιάξετε ζαχαρόπαστα όλο και κάποιο πράσινο ζαχαρωτό θα βρείτε αν πάτε σε μαγαζί με καραμέλες. Στη τελική φτιάξτε απλά ένα χάρτινο λουλούδι, κολήστε το σε καλαμάκι από σουβλάκι και βάλτε το στη μέση.
Ευχαριστούμε την κ. Μαρία που μας βοήθησε με το μίξερ. Σε τέτοιες δραστηριότητες ένα “δεύτερο ενήλικο χέρι” είναι πάντα ευπρόσδεκτο:).
Θα κλείσω την ανάρτηση με τα κρινάκια της έδρας μας.
P3120353

τα οποία έχουν μια μαγική ιδιότητα. Η μυρωδιά τους είναι τόσο υπέροχη που σβήνει τα πάντα από το μυαλό και σηκώνει την ψυχή μου σαν αερόστατο για εκείνα τα κλάσματα του δευτερολέπτου που θα περάσω από δίπλα τους. Σαν να μου λένε “ έλα τώρα ανάπνευσε. Νά κοίτα, έτσι γίνεται!”.
Μια ζωή που δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα και κάθε μέρα μου χαρίζει μια αναπνοή.
Keep walking xxx